Cinimini

Cinimini is een afkorting van mijn naam en die van mijn kinderen (CI-ndy; NI-nthe & MI-las). Dit gecombineerd met het feit dat het om onze kleine mini-mensjes gaat, zo werd het woord Cinimini geboren.

Bij Cinimini Gastouderopvang wordt gastouderopvang geboden aan kinderen van 0 tot 4 jaar. We wonen op een hele toegankelijke locatie in Ede Zuid, slechts enkele minuten van zowel het station Ede-Wageningen als de toerit naar de A12.

In onze ruime woonkamer en ruime achtertuin is voldoende gelegenheid om te spelen. Er wordt zo veel als mogelijk een vaste dagstructuur aangehouden en houden hierbij rekening met de afwisseling tussen actieve en rustige momentjes. Zo genieten de oudere kindjes volop van het buitenspelen, maar kruipen we soms ook rustig op de bank om een boekje te lezen. Meer weten over wat we zo al doen op een dag? Lees dan hier verder.

Ons huis en onze tuin voldoen aan de veiligheidseisen die de GGD stelt. Uiteraard heb ik zelf ook mijn Kinder EHBO diploma en deze zal ik ieder jaar herhalen om mijn kennis en kunde up-to-date te houden.